Auto Dubois

Een bekend familiebedrijf in de regio. Reeds tientallen jaren hebben we ervaring met de demontage van auto’s maar ook van het milieuvriendelijk vewerken en afvoeren van auto’s en autowrakken.

AWJ Dubois is van oorsprong een auto demontage bedrijf dat er voor zorgt dat auto’s op een milieuvriendelijke manier gedemonteerd en afgevoerd worden. Dit houdt in dat auto onderdelen die nog bruikbaar zijn worden gesorteerd en opgeslagen in ons magazijn.

Wij zijn een gecertificeerd en erkend demontage bedrijf bij de RDW ( RijksDienst Wegverkeer). Tevens zijn wij aangesloten bij de ARN (Auto Recycling Nederland)

U kunt ook voor onderdelen bij ons terecht. Mochten wij geen gebruikt onderdeel in ons bezit hebben dan kunnen we deze ook nieuw aan u leveren. Het is zelfs mogelijk om deze, tegen meerprijs. te laten monteren door een van onze erkende monteurs.

Verder voeren we APK keuringen uit en kunt u terecht voor allerhande reparaties. Een kleine greep, banden, schokbrekers uitlaten grote beurten en kleine beurten.

Tot slot doen wij ook aan in- en verkoop van jonge gebruikte en jonge schade auto’s. Om ons actuele aanbod te bekijken, ga naar onze facebook pagina. Www.facebook/autodubois

AUTO DUBOIS & Zn

0164 673369

0164794519

77707053292